Organizacja: | Na temat forum: | Administracja: |
---|---|---|
Cenne linki: Regulaminy Zapisy Nieobecności Skład Ligi Sprawiedliwych Skład Ciemnej Strefy Ciekawostka Człowiek-Zagadka | Fabuła: Akcja naszego PBF'a rozgrywa się w Gotham City, jak sama nazwa wskazuje. Jednak nie są to najlepsze czasy dla tego niegdyś pięknego miasta. W wielu gazetach pisane jest nawet, że może być to koniec miasta Gotham, ponieważ mieszkańcy czują strach, nic dziwnego. Miejsce to stało się jednym z najbardziej niebezpiecznych na świecie. Poziomem przestępczości bije Nowy Jork czy Metropolis, a jak dobrze wiecie te miasta są większe niż Gotham. Departament Policji w Gotham, to jak na razie jedyne źródło obrony miasta. Nowy komendant Jim Gordon, skutecznie stara się zwalczać zło na uliczkach Gotham...[Czytaj Dalej] | ![]() |
No to jestem.
Character Card:
» Cyclops
Missions Completed:
» Misja z Jean Grey oraz Storm ze snajperami (Normal, #1) - Mission Complete.
» Misja w więzieniu Arkham (Ultra Easy, #2) - Mission Complete.
» Misja (polegająca na walce) z Hitman'em. (Normal, #3) - Mission Complete. (Walka wygrana.)
» Misja w Port Adams (Normal, #4) - Mission Complete.
Misja w Północnym Gotham - Zamarznięte jezioro (Normal, #5) - Current Mission.
Fights:
» with Venom - Win.
Achievements:
» Lider X-Menów.
» Storyliner.
Stoicie na przeciw siebie , ruszacie do ataku . W pięciu zdaniach piszecie co się dzieje , początkowo sędzia mixuje wasze posty i potem daje jednemu inicjatywę .
Każde na początku posiada
Cyclop
HP- 100%
Mana-100%
Venom
HP-100%
Mana-100%
Ruszajcie
Venom jest dość przerażający, ale mimo to nie boję się go, a pokażę to z łatwością go pokonując. Chwilę wyczekuję, lecz rywal nic nie robi, więc sam wychodzę z inicjatywą za sprawą podejścia do niego gwałtownym, ale zarazem pewnym krokiem. Z kamienną twarzą staję tuż przed Eddie Brock'iem, który kryje się pod kostiumem, a następnie markuję uderzenie, by sprytnie wykorzystać chwilę nieuwagi poprzez przykucnięcie i pełen obrót z wystawioną nogą, które spowodowało podcięcie reprezentanta Ciemnej Strefy!
"Kolega" w czarnym stroju nie daje za wygraną podnosząc się, lecz marne są jego starania, gdyż byłem na to gotowy i wyprowadziłem potężne dwuręczne uderzenie w jego brzuch, przez co wydał z siebie zduszony krzyk bólu...
Po podcięciu oraz uderzeniu oddalam się na kawałek, by dać w spokoju upaść Venomowi oraz chwilę się z niego ponabijać.
Character Card:
» Cyclops
Missions Completed:
» Misja (polegająca na walce) z Hitman'em. (Normal, #3) - Mission Complete. (Walka wygrana.)
Fights:
» with Venom - Win.
Achievements:
» Lider X-Menów.
» Storyliner.
A więc czas rozpocząć pierwszą moją walkę i już od razu trafił mi się wymagający rywal Cyclops. Kiedy usłyszałem sygnał do rozpoczęcia walki, mój venom przejął inicjatywę i zaczął wydawać głośne odgłosy z wystającym językiem, przez co mój rywal troszkę się odsunął. Wysunąłem dłoń i charakterystycznym gestem ( kiwnięciem palców) dałem sygnał rywalowi do walki. Gdy ten ruszył w szaleńczej furii, ja wykorzystując swoją zręczność i szybkość przeskoczyłem nad rywalem i gdy wylądowałem wymierzyłem mocne uderzenie pięścią w plecy. Następnie kilka kopnięć w nogi i odepchnąłem od siebie rywala.
Venom skacze i biję Cyklopa , lecz ten kontruję jeden atak i wyprowadza swoją kombinację przez co sam przejmuję inicjatywę .
Cyclop
HP-95%
Mana-100%
Venom
HP-90%
Mana-100%
Dość łatwo rozprawiłem się z Venomem. Próbował skakać jak jakaś małpa, lecz nie wiele mu to dało, bo brutalnie sprowadziłem go na ziemię. Korzystając z chwili przerwy odsunąłem się na dwa kroki, po czym gdy reprezentant Ciemnej Strefy zajęty był wstawianiem stworzyłem wiązkę laserową, która trafiła prosto w jego nadgarstek skąd on wyrzuca pajęczynę. (Tak mi się przynajmniej zdaję. ^^) Zaraz po tym widząc, że wróg zajęty jest swoją ręką podbiegam do niego. Jest jeszcze skulony, więc z łatwością na dużej szybkości kopię go podeszwą buta w skroń!
Character Card:
» Cyclops
Missions Completed:
Fights:
» with Venom - Win.
Achievements:
» Lider X-Menów.
» Storyliner.
Laczek w łeb, Yeah ...Venom lekko odlatuje , lecz od razu wraca na nogi (na kucaka ,bo to jego pozycja) , z ktorej może coś zrobić , ale niestety Cyklop jest szybszy , więc co dalej ?
Cyclop
HP-95%
Mana-90%
Venom
HP-80%
Mana-100%
Od razu, gdy Venom kuca wystrzeliwuję kolejną wiązkę promieni, tym razem w jego nogi. Równocześnie wyjmuję Uzi. Rywal nie jest na to przygotowany, bo zaraz po użyciu lasera wystrzeliwuję serię pocisków w jego stronę skierowanych w klatkę piersiową. Byliśmy blisko siebie, więc w biegu schowałem broń, po czym znów kopnąłem go w twarz. Następnie usiadłem na jego klatce piersiowej i wykonałem tak zwany Ground&Pound! (Uderzenia na leżącym przeciwniku.)
Character Card:
» Cyclops
Missions Completed:
Fights:
» with Venom - Win.
Achievements:
» Lider X-Menów.
» Storyliner.
Venom leży na ziemi i kwiczy
Cyclop
HP-95%
Mana-70%
Venom
HP-60%
Mana-100%
Po serii uderzeń wstałem z przeciwnika. Ten nie miał siły wstać, więc postanowiłem atakować, gdy ten leży. Zacząłem kopać (stompować xD) go po brzuchu, a następnie oddałem jedno kopnięcie w jego głowę. Po chwili nachyliłem się do niego z Uzi w ręku. Złapałem pistolet odwrotnie, po czym uderzyłem go w skroń kolbą. To nieźle nim zamroczyło, więc wstałem. Trzymając dalej broń w ręce wystrzeliłem w jego brzuch krótką serię. Następnie schowałem broń dodając jeszcze jedno kopnięcie w jego głowę.
Character Card:
» Cyclops
Missions Completed:
Fights:
» with Venom - Win.
Achievements:
» Lider X-Menów.
» Storyliner.
Przed strzałem Venom kopie cię w noge i robi przewrót w tyl jest zdolny do ataku i tak też robi . Atakuj Venom
Cyclop
HP-95%
Mana-70%
Venom
HP-55%
Mana-100%
Jestem wściekły. Venom przejął kompletnie nade mną kontrolę. Czuję niesamowity przypływ energii oraz agresji. Nie tracąc tempa wypuszczam z lekko obolałym nadgarstków pajęczyny wzmocnione venomem w twarz rywala. W razie uniku szczelam jeszcze kilka razy tka aby pajęczyna zakleiła jego wiązkę laserową. Zdaje sobie sprawę, ze moje pajęczyny tylko na kilka sekund obezwładni rywala więc nie ma co czekać. Szybko ruszyłem do rywala i wymierzyłem mu potężnę kolano w brzuch po czym mocne uderzenie pięścią w głowę.
Jak cię zaraz szczele!!!
Uczymy się pisać !
Dobrze , poklejony Cyklop jest ślepy , ty go lejesz , ale co dalej ?
Cyclop
HP-75%
Mana-70%
Venom
HP-55%
Mana-80%