Organizacja: | Na temat forum: | Administracja: |
---|---|---|
Cenne linki: Regulaminy Zapisy Nieobecności Skład Ligi Sprawiedliwych Skład Ciemnej Strefy Ciekawostka Człowiek-Zagadka | Fabuła: Akcja naszego PBF'a rozgrywa się w Gotham City, jak sama nazwa wskazuje. Jednak nie są to najlepsze czasy dla tego niegdyś pięknego miasta. W wielu gazetach pisane jest nawet, że może być to koniec miasta Gotham, ponieważ mieszkańcy czują strach, nic dziwnego. Miejsce to stało się jednym z najbardziej niebezpiecznych na świecie. Poziomem przestępczości bije Nowy Jork czy Metropolis, a jak dobrze wiecie te miasta są większe niż Gotham. Departament Policji w Gotham, to jak na razie jedyne źródło obrony miasta. Nowy komendant Jim Gordon, skutecznie stara się zwalczać zło na uliczkach Gotham...[Czytaj Dalej] | ![]() |
Wodna Tuba .
Ostatnio edytowany przez ~Poison Ivy~ (2012-05-31 13:21:46)
Jak najszybciej przybyłem do wyznaczonego miejsca, czekając na spotkanie z syreną. Nie wiedziałem co może mi ona przekazać, więc byłem przygotowany na najgorsze.
GG means Grapple Gun
Do ścian Tuby przypływa Ariel z informacjami .
-Nightwing jest tak jak podejrzewałam jakieś mroczne moce majstrują przy centrach morze , lecz twym zadaniem na razie będzie przejście przez ten tunel , bowiem w połowie drogi znajduję się klapa dzięki , której wejdziesz do wody ...Pomóż nam ..Mam tybetańską rzepkę , jaka pozowli ci na przebywanie przez pewien czas bez tlenu . Śpiesz się ...Do zobaczenia
Arielka wartko pomyka wzdłuż tuby
Po usłyszeniu informacji ruszam wzdłuż tuby w miejsce, które podała mi Ariel. Otwieram klapę i wskakuję do wody, czekając aż Ariel wręczy mi tybetańską rzepkę. Wiem, że muszę coś zrobić, żeby uratować morze.
GG means Grapple Gun
Arielka podarowała ci tybetańską rzepę , po zażyciu której rosną ci błony pławne i skrzela .Na tyle przygotowany jesteś w stanie podążyć za Arielką , która plynie dosyć szybko , dlatego aby ją dogonić musisz energicznie majtać konczynami , na potrzeby takiego ruchu podaj porawną 3 literową komibnację
1.Ryby oddychają przez
a)Tylko skrzela
b)Skrzela,skórę,pęcherz pławny
c)Odbyt
2.Jaki związek znajduje się w słonej wodzie od zawsze ?
a)NaCl
b)NH4CL
c)C6H11Cl
3.Kto rządzi atlantyda?
a)AquaMen
b)Cezary Pzaura
c)Paweł
Dwie odpowiedzi na 3 , zaliczone , doganiasz syrenę , w wyniku tego razem dopływacie do nakazanego miejsca , tam zza skały widzicie w dole jednego wielkiego węża morskiego , który coś za sobą taszczy ...
Syrena -
To Naga...Lecz co on tu robi ? Występują nielicznie na Oceanie Indyjskim , bowiem wszelkie ich odziały zostały pokonane w bitwie pod Zimnym Prąde, a niedopałki uciekły albo spoczywają w więzieniu Atlantydy ...Czego on tu szuka ? Czy to przez niego morze jest niespokojne ?
Syrenka zadaje sobie nurtujące pytania , co ty robisz lub mówisz ?
Zauważyłem to coś, dziwne stworzenie i dowiedziałem się, że to Naga. Próbowałem myśleć trzeźwo, jednak bardzo słabo wychodziło mi to pod wodą. Jednak udało mi się wpaść na pewien pomysł.
- Ukryjmy się i obserwujmy co to, to... coś zrobi. Może zaprowadzi nas w jakieś miejsce- nie wiem, czy pomysł spodobał się syrenie, ale uważałem, że jest całkiem dobry.
GG means Grapple Gun
Naga taszczyła skrzynię , zdenerwowana syrena nie wytrzymała i ruszyła z chęcią powstrzymania potwora , niefortunnie on to zauważył i zdzielił ją młotem , teraz wszystko w twoich rękach , pokonaj stwora pamiętając , iż walczysz pod wodą .
Naga :
HP-100%
Mana-100%
Nightwing:
HP-100%
Znalazłszy wreszcie tubę, Tim wszedł do niej. Miał jeszcze dużo energii ale wolał ją trochę zaoszczędzić. Dlatego przemieszczał się po niej z wyraźnie mniejszą prędkością, niż gdy biegł po mieście. Miał nadzieje, że nie spóźni się przez to... Gdy w końcu znajdzie kabinę, przed wejściem do niej przebiera się w kostium. Zanim to jednak zrobi rozgląda się uważnie wokół siebie. Wątpi, żeby na terenie tuby ktoś poza nim się teraz znajdował, ale woli zachować ostrożność. Bruce i Richard nie dali się zdemaskować przez lata. On nie pozwoli, by stało się to już w pierwszym dniu jego kariery jako Robina.
Robin przebrał się i w te pędy ruszył do Nightwinga , opisz jak płyniesz do kolegi i darujesz mu bombę mrożąca , potem napisz jak wracasz do suchej tuby i czekaj na więcej wskazówek ^^
Tim nie lubił przebierać się w swój strój. Nie z powodów które większość ludzi uznałaby za zrozumiałe. Nic nie miał do jego komicznego wyglądu i jaskrawej kolorystyki. Za bardzo szanował Richarda, żeby zwracać na nie uwagę. Kostium, choć stworzony na jego miarę, zawsze wydawał mu się o parę numerów na niego za duży. Jakby nie zasługiwał na niego. Przebrawszy się i założywszy sprzęt do nurkowania Robin dostał się przez kabinę do wody. Przemierzając przez wodną toń Wonder Boy odnalazł w końcu Nightwinga i wręczył mu wodną bombę, po czym z powrotem odpłynął do tuby.
Mam nadzieje, że zrobiłem to jak trzeba.